Profesionalism. Excelență. Experiență.

Echipa de doctori Clinica Chelariu

Ne dedicăm pacienților noștri și suntem aici pentru a te ajuta să te simți confortabil și în siguranță pe parcursul întregului proces. Cu o echipă de medici experimentați și calificați, suntem pregătiți să răspundem nevoilor tale medicale într-un mod atent și personalizat.

Clinica Dr. Chelariu este o clinică privată care funcționează din 2005 și este situată în centrul orașului Bacău. Specializată în chirurgie estetică, chirurgie plastică, reconstructivă, ortopedie-traumatologie, neurochirurgie, neurologie și medicină sportivă, clinică noastră oferă o gamă largă de servicii medicale.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților noștri, suntem echipați cu cele mai moderne echipamente și tehnologii medicale. Clinica noastră este dotată cu patru cabinete de consultații și tratament, două săli de operații conforme standardelor europene, o sală de preanestezie și două saloane cu două paturi, grup sanitar propriu, aer condiționat, TV, internet WiFi și telefon.

Echipa noastră medicală este dedicată oferirii de rezultate clinice excelente în condiții de siguranță maximă. Cu o abordare personalizată și o atenție deosebită la detalii, suntem dedicați să ne asigurăm că pacienții noștri primesc cele mai bune servicii posibile.
Doctor

Alexandra Chelariu


La Clinica Chelariu, transformările incredibile devin posibile

datorită echipei noastre de medici experimentați și tehnologiei avansate pe care o utilizăm

Ne dedicăm fiecărui pacient în parte, oferindu-le soluții personalizate în domenii precum chirurgia plastică, ortopedie, neurologie, neurochirurgie și imagistică. Suntem mândri să contribuim la îmbunătățirea sănătății și calității vieții pacienților noștri, ajutându-i să obțină rezultate remarcabile și să trăiască experiențe transformatoare în cadrul clinicii noastre.


Doctor

Dan Andronic

Neurochirurgie


Doctor

Ioana Andronic

Neurologie


Doctor

Angelica Balaur

Chirurgie plasticăDoctor

Dan Lăptoiu

Ortopedie


Doctor

Lucian Moroșanu

Ortopedie


Doctor

Adriana Radu

Chirurgie plastică


Doctor

Radu Niță

Chirurgie plasticăAsistentă Șef

LiliAsistentă

IrinaAsistentă

CatyInfirmieră

MarianaFront Desk

LiviaFront Desk

Mihaela


Servicii Clinica Chelariu

Oferim pacienților cele mai bune servicii și îngrijiri medicale, într-un mediu confortabil și sigur

Echipa noastră de medici cu experiență și empatie este dedicată să ofere pacienților cele mai bune servicii și îngrijiri, pentru a se simți confortabili și în siguranță pe parcursul întregului proces de diagnostic și tratament.


Chirurgie Plastică

La Clinica Chelariu, secția de Chirurgie Plastică oferă o gamă largă de proceduri estetice și reconstructive, realizate de specialiști cu o vastă experiență în domeniu. Scopul nostru este de a vă ajuta să vă îmbunătățiți aspectul și să vă recăpătați încrederea în sine, respectând cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.


VEZI DETALIIOrtopedie

Ortopedia este una dintre specialitățile de bază ale Clinicii Chelariu. Echipa noastră de medici ortopezi este specializată în diagnosticarea, tratarea și prevenirea afecțiunilor și leziunilor sistemului musculo-scheletic. Fie că este vorba despre o fractură, o luxație sau o problemă articulară, suntem aici pentru a vă oferi cele mai eficiente soluții terapeutice.


VEZI DETALIINeurologie

Neurologia la Clinica Chelariu se ocupă de diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului nervos central și periferic. Echipa noastră de neurologi cu experiență și empatie este pregătită să vă ofere cele mai bune servicii, abordând afecțiuni precum epilepsia, scleroza multiplă, migrenele, boala Parkinson și multe altele.


VEZI DETALII
Neurochirurgie

Secția de Neurochirurgie a Clinicii Chelariu este specializată în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cerebrale și spinale care necesită intervenții chirurgicale. Profesionalismul și tehnologiile de ultimă oră pe care le utilizăm ne permit să abordăm cazuri complexe, precum tumori cerebrale, hernii de disc și malformații vasculare.


VEZI DETALIIImagistică

Departamentul de Imagistică al Clinicii Chelariu este dotat cu echipamente moderne și performante, care permit realizarea investigațiilor de înaltă precizie în domenii precum radiologie, ecografie, tomografie computerizată și rezonanță magnetică. Calitatea și acuratețea imaginilor obținute contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect și la elaborarea unui plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient în parte. Personalul nostru calificat și dedicat vă va asista pe parcursul întregului proces de investigație, asigurându-vă un nivel optim de confort și siguranță.


VEZI DETALIICu o atmosferă caldă și primitoare,

Clinica Dr. Chelariu își invită pacienții să viziteze imaginile noastre pentru a vedea cum ne-am amenajat spațiul și pentru a se familiariza cu echipa noastră medicală.

Ne dorim să oferim o experiență confortabilă și plăcută pacienților noștri și să îi ajutăm să se simtă în siguranță și încrezători în serviciile noastre medicale.

Date de contact

Vă încurajăm să ne contactați

Pentru a programa o consultație, a cere informații suplimentare despre serviciile noastre sau pentru a discuta despre eventualele preocupări pe care le aveți în legătură cu sănătatea dumneavoastră. Echipa Clinicii Chelariu este întotdeauna pregătită să vă ofere suportul necesar și să vă îndrume în căutarea celor mai bune soluții pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

Adresă

Str. Erou Ciprian Pintea, Nr. 19, Bacă


Telefon

0234 575 717


E-mail

office@clinicachelariu.ro

Vă mulțumim și vă așteptăm să ne urmăriți și pe:


Vă mulțumim și vă așteptăm să ne urmăriți și pe:

Copyright by CLINICA DR. CHELARIU 2023. All rights reserved.Copyright by CLINICA DR. CHELARIU 2023.

All rights reserved.